COVID a sezóna 2021/2022

kenkyo Nezaradené

Vitajte bojovníci, 

V prvom rade sa chceme ospravedlniť za ďalšiu pauzu v tréningoch. Pauza samotná je spôsobená rôznymi faktormi.  

V momentálnej covidovej situácií netušíme čo bude alebo nebude platiť o týždeň či mesiac, nechceme riskovať zdravie a ani predčasné otvorenie tréningov, ktoré by sme zas museli zatvoriť. Druhým dôvodom je pracovné zaťaženie trénerov. Nevieme nájsť prieniky čo sa týka voľných priestorov s dočasným prenájmom a voľnými termínmi tak aby sme vedeli zabezpečiť tréningy.  

Celkovo tieto posledné mesiace (už to čo nevidieť bude dva roky) otvárania a zatvárania sezóny, hľadania priestorov boli náročné. Nechceme spraviť chybu a neustále premýšľame nad tým ako otvoriť tréningy bezpečne, tak, aby sme vedeli garantovať ich pravidelnosť.  

Rozhodli sme sa preto pre terajší postup. Situáciu sledujeme, snažíme sa pripraviť klub pre plné otvorenie od budúceho roka, či už sa jedná o termín od januára 2022 alebo neskôr, je nepodstatné. Chceme náš klub zároveň s otvorením posunúť zas o level vyššie. Otvoriť viaceré možnosti tréningov, pre viac vekových skupín tak, aby sme vedeli zabezpečiť čo najlepší tréning pre každého záujemcu o bojové umenia.  

Ďakujeme za vašu nekonečnú trpezlivosť, veríme, že sa vyplatí. 

Prajeme vám pevné nervy, zdravie a trpezlivosť. 

Vidíme sa na tatami!