Pokračujeme…

kenkyo Nezaradené

V prvom rade chcem v mene klubu poďakovať všetkým čo pri nás po týchto nečakane turbulentných rokoch ostali. Či už ako podporovatelia alebo ako cvičenci.

Covid-19 a opatrenia nás dostali do nepríjemných situácií a to od roku 2020. Momentálne sme v polovici roka 2022 a stále nie sme na „normále“. Má to niekoľko dôvodov – niektoré sú známe – opatrenia platiace ešte začiatkom roka, následný vojnový konflikt za našimi hranicami. Iné sú menej viditeľné – čoraz väčšia časová vyťaženosť inštruktorov, neistota ohľadom budúcnosti tréningov či samotného klubu.

Veľmi rád by som sa vami chcel podeliť o skutočne pozitívnu správu.

Nevzdávame to.

Nevzdávame to, lebo nás to stále baví. Nevzdávame to, lebo veríme, že to čo robíme má zmysel. A v neposlednom rade to nevzdávame kvôli vám. Všetkým čo u nás trénovali, trénujú, ale aj tým, ktorý bránami nášho dojo (nech už je a bude kdekoľvek) neprešli. Chcem učiť ďalej, chceme odovzdávať naše znalosti a skúsenosti. Chceme učiť ďalej Kobukai Budo, sebaobranu, disciplínu, radosť z pohybu a zručnosti, ktoré viete využiť aj mimo tatami.

Momentálne sme sa v rámci vedenia klubu dohodli, že začneme postupne. Preto otvárame v júni tohto roka tréningy vonku. V Sade Janka Kráľa – už tak trocha tradične. Skutočný tréning, taký aký milujeme, na tatami – ten pripravujeme a veríme, že blížiacu sa novú sezónu začneme tak ako sa patrí. Tréningami v telocvični, s vami.

Menom klubu vám chcem ešte raz poďakovať a vidíme sa na tatami (alebo pod stromom)!

Tím Budo Klub Kenkyo