COVID-19 a sezóna 2019/2020

kenkyo Nezaradené

Ahojte,

Niekoľko slov na začiatok ohľadom COVID-19 a našom klube.

Chcem poďakovať všetkým, ktorí sa správali zodpovedne v tejto pre nás novej dobe. Rovnako chcem poďakovať aj Academii Universum za komunikáciu.

Vzhľadom na situáciu sme zrušili tréningy od marca, nevediac kedy, ako a kam sa vrátime. Dnes už je nám jasné, že je žijeme v dobe, ktorá nás veľa naučí. Videli sme nárast on-line tréningov a komunikácie cez sociálne siete, boli sme veľmi radi, že sme sa udžiavali v kontakte aspoň takto. Musíme ale povedať, že sa tešíme na prvé tréningy, stretnutia a nové výzvy.

Tréningy budú, najskôr vonku najmä v lete, neskôr v dojo. Rovnako dúfame, že sa budeme môcť zúčastniť na niektorom z plánovaných (a zatiaľ nezrušených) seminárov či na Slovensku alebo v zahraničí. Veríme, že nechcená, ale nutná pauza, nám vleje do žíl nový entuziazmus lebo vieme, že my sme teraz plný nápadov, energie a chuti cvičiť, trénovať, učiť a budovať. Budovať náš klub, budovať vzťahy s našimi priateľmi, klubmi, organizáciami, budovať povedomie o Kobukai Kobudo Do na Slovensku.

Teraz je mi potešením Vás pozvať na prvý tréning po karanténe a popriať veľa šťastia, zdravia a nech sa stretávame čo najviac.

Ďakujem a vidíme sa na tatami!