Záver sezóny 2017/2018

kenkyo Udalosti a semináre

Po dlhšej odmlke nastal čas sa obzrieť za ukončenou sezónou (a k tomu ešte prvou) Budo Klubu Kenkyo.

V prvom rade by som sa rád poďakoval všetkým tým, ktorí podporovali náš klub, od grafiky, fotiek či dizajn stránky. Vďaka patrí hlavne aj všetkým tým ktorí na tréningy chodili počas našej prvej sezóny.

Veríme, že tempo a odhodlanie ktoré zdieľame nám vydrží aj do tej ďalšej, ktorá začne v septembri 2018. Ešte raz “Ďakujeme!”

Radi by sme si zaspomínali aj na semináre, na ktorých sme sa s klubom zúčastnili v prvej polovici roku 2018.

Začiatkom roka to bol seminár vo Viedni, ktorí bol zorganizovaní klubom KJJV Sasori a našim viedenským trénerom, Máriom Stegbauerom,  pod vedením Shihana Güntera Paintera.

Ďalším bolo sústredenie na Balatone, kde sme si uctili pamiatku zosnulého majstra a zakladateľa Kobukai Budo Do, Soke Vlada Schmidta. Týždeň tréningov bol naozaj výdatný a tréneri spomedzi International Kobudo Federation sa podelili o svoje skúsenosti a chápanie techník Kobudo, Bojutsu a Ju Jutsu.

Seminármi sme pokračovali koncom mája v Trenčíne, kde sme mali možnosť trénovať aj štýl Ju Jutsu mimo IKF pod vedením inštruktorov Slovenskej Federácie Ju Jitsuako ako aj pokročilé techniky Kobudo pod vedením Shihana Güntera Paintera.

Koncom Júna sme mali možnosť sa zúčastniť na medzinárodnom semináre Ju Jitsu v Radave, kde sme medzi váženými domácimi aj zahraničnými inštruktormi mali možnosť vyskúšať Ju Jutsu, Kobudo či Nihon Tai Jutsu.

Už teraz sa tešíme na sezónu 2018/2019 a na semináre ktoré nás ešte čakajú v najbližšej dobe.

Ako napríklad v Prešove, ktorý sa uskutoční 19.-21.10.2018 alebo ten vo Feiztritz im Rosental, 9.-11.11.2018.

Vidíme sa na tatami! 

 

Tím Budo Klub Kenkyo