Nová sezóna 2018/2019

kenkyo Nezaradené

Ahojte,

3. septembra sa začína nová sezóna v našom klube a s novou sezónou prichádzajú aj novinky.

1) Asi najdôležitejšou novinkou, sú piatkové tréningy. Po dohode s Academia Universum sme pripravení sa Vám venovať aj v piatky a to od 18:00 do 19:30 vo Veľkej sále. Vzhľadom na rôznorodý program odohrávajúci sa v priestoroch Academia Universum a našu účasť na medzinárodných seminároch nemusia byť tieto tréningy pravidelné. O ich aktuálnom rozpise budete informovaní prostredníctvom Facebook stránky a osobne na tréningoch. Budeme sa snažiť mať tieto tréningy čo najčastejšie a rozšíriť tak možnosť nielen tréningu, ale aj spôsobu trénovania.

2) Táto novinka úzko súvisí s prvou. Keďže budeme mať možnosť, aj keď nie úplne pravidelne, využívať veľký priestor a aj tatami, chceli by sme oživiť tréningy o nasledovné:

  • Tréning s rôznymi zbraňami, ako je napríklad policajný obušok (tonfa), reťaz/lano, kubotan (krátka palica), a podobne, tak aby ste mali možnosť vyskúšať si čo najširšie možnosti aké Kobukai Kobudo ponúka.
  • Tréningy v bežnom odeve, kde si budeme môcť vyskúšať techniky, ktoré poznáme v inom “šate” a vyskúšame si aké to je kopať obutý, ale aj ako sa dá využiť súperov odev proti nemu.
  • Tréningy s improvizovanými zbraňami a nácvik sebaobrany – obe formy tréningu budú v športovom odeve (gi alebo tepláky, a pod.) ako aj v bežnom odeve.
  • Tréningy zápasu na zemi, základ ako sa vymaniť spod útočníka, a podobne. Rovnako si prejdeme hody, strhnutia a techniky “so zakončením” na zemi.

3) Táto novinka nie je až taká novinka ako skôr oznam. Koncom sezóny 2017/2018 sme Vám rozdali malý darček, tričká. Pokiaľ máte záujem o ďalšie tričká alebo iné predmety, pokojne ma kontaktujte a dohodneme sa. Čím väčší odber tým lepšie pre nás, rovnako máme možnosť dať urobiť aj iné predmety (mikiny, batohy, a pod.). Samozrejme je to len na Vás.

4) Poslednou (zatiaľ) novinkou, ktorá tiež nie je novinka, ale oznam je: Bude sa objednávať z portálu Blitz Sport, odkiaľ niektorí máte gi či iné predmety. Objednávať sa bude koncom septembra, pokiaľ máte záujem o niečo z ich stránky, dajte mi vedieť a pribalím to do objednávky.

Touto cestou by som rád zverejnil náš plagát aspoň v elektronickej forme. Prosím, zdieľajte ho ako aj zdieľajte naše aktivity či už na Facebooku alebo osobne. Pokiaľ budeme mať viac ľudí, bude mať klub viac prostriedkov a budeme môcť investovať do nás ako aj do Vás a znížiť ceny za tréningy. Pokojne posunte kontakt na mňa, prineste nového človeka a nezabudnite mu povedať, že u nás má prvý týždeň tréningov zadarmo (inak povedané prvé 3 tréningy). Budeme radi, ak budeme mať viac ľudí, viac parťákov na tréning a možnosť rozšíriť Kobukai Kobudo a Budo Klub Kenkyo do sveta.

Na celú sezónu pripravujeme ďalšie novinky.

Takže ešte raz ako máme tréningy:

Pondelok – 18:30-20:00 (Malá sála)

Streda – 18:30-20:00 (Malá sála)

Piatok – 18:00-19:30 (Veľká sála) – tieto tréningy niekedy nebudú.

Akákoľvek zmena v rozpise Vám bude odkomunikovaná, cez SMS a Facebook, sledujte oboje.